WWW.CONTAINER-HUREN.TOPLINK.BE
Home - Zeecontainer verhuur

 Huur zeecontainer

Zeecontainer huren

Een zeecontainer huren of kopen? Vergelijk de prijzen en kosten bij diverse transportbedrijven om uw keuze te maken. Misschien is een tweedehands zeecontainer wel een geschikte optie voor u. Op internet is er een groot aanbod 2e hands zeecontainers in allerlei maten en afmetingen en in diverse prijzen.

Zeecontainer afmetingen

Als je een zeecontainer wil kopen of huren zijn de maten, gewicth, afmetingen natuurlijk belangrijk om de voor u geschikte zeecontainer te vinden.

Kunststof zeecontainer

Het Rotterdamse bedrijf Cargoshell heeft van Germanischer Lloyd het CSC-certificaat ontvangen voor een in eigen huis ontwikkelde kunststof zeecontainer. Afwachten hoe de markt zal reageren op een kunststof zeecontainer.

Maten zeecontainer

zeecontainer huren zeecontainer kopen

Een zeecontainer is een standaard metalen kist voor het transport van goederen. Door standaardafmetingen te gebruiken kan de zeecontainer zowel langs de weg, het water als met de trein vervoerd worden. De goederen hoeven tijdens het vervoer niet verplaats te worden.

Zeecontainers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en afmetingen. Er zijn zeecontainers van 8ft tot een 20ft container en zelfs een 40ft container of 45ft zeecontainer. Huur een zeecontainer met de voor u juiste afmetingen! De 40-voetcontainer is de populairste zeecontainer wereldwijd

tweedehands laptop - elektrische fiets - hoofdrekenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - dakkoffer kopen
 webdesign